Tvrtka Naturapan d.o.o., Vukovar osnovana je 2016. godine. Robne marke koje zastupamo, predstavljaju vodeće brendove u kategoriji vodotopivih, specijaliziranih gnojiva i oplemenjivača tla. Svojom kvalitetom i asortimanom naši brendovi izborili su se za svoje mjesto na domaćem i inozemnom tržištu, te su prihvaćeni od strane velikog broja poljoprivrednih proizvođača.

 

Karakteristike i asortiman naših gnojiva u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve intenzivne poljoprivredne proizvodnje, kako na otvorenom tako i u zaštićenom prostoru. Proizvođači čije proizvode predstavljamo imaju proizvodne linije koje su opremljene vrhunskim uređajima koji omogućuju maksimalnu homogenizaciju komponenata i ujednačenu kvalitetu. Posebna pažnja posvećuje se numeriranju i označavanju svakog pojedinog proizvoda, a kontrola kvalitete vrši trajnu provjeru svake proizvedene serije. Uz unutarnju kontrolu, svoje proizvode podvrgavamo i vanjskoj kontroli u odgovarajućim certificiranim laboratorijima, tako da svako gnojivo ima višestruko provjerenu kvalitetu.

 

Pravilna prehrana biljaka, kao najsloženije područje intenzivne poljoprivredne proizvodnje, postala dostupna korisnicima naših proizvoda. Kupnjom naših proizvoda za prehranu biljaka, naši kupci također dobivaju profesionalne preporuke o prehrani od naše službe.

Proizvođači koje zastupamo